Getuigenis

Dat triatlon niet alleen een sport is voor professionele atleten hebben onze leden al meer dan eens bewezen. Ook vanaf een willekeurig sportief niveau is het trainen naar dé ultieme uitdaging mogelijk.

Hieronder vindt u een overzicht van onze leden en hun drijfveer om bij Ironmanagers triatlon te beoefenen. 
Sommigen penden al hun ervaring neer van een kwart, een halve of hun ultieme doel: een Ironman. Het zijn keer op keer verhalen van inspanningen, doorzetting, kameraadschap, bloed, zweet en tranen.

Het gevolg is de ongelooflijke voldoening om een eerste wedstrijd tot een goed einde te brengen of zelfs na enkele jaren die finale droom van een volledig IRONMAN af te leggen.

Geniet bij het lezen van zoveel sportieve passie!

Alex Dedeckel
Bomaco NV
lid sinds 2006 
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Ironmanagers is een club van sportief gelijkgezinden uit verschillende bedrijfstakken. De groepstrainingen zijn een hele leuke aanvulling op het vele individuele werk. Om de druk op het gezin te verlichten, doe ik om de 2 jaar een Ironman.
Triatlon Eeklo 2010
     
Geert Buyle
Lid sinds 2005
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Ofschoon ik niet langer actief deelneem aan wedstrijden wegens knieblessure, blijf ik graag lid. Ik heb er geweldige vrienden en de sfeer is hartelijk. Ik help nog mee in sportieve evenementen en neem talrijke foto's van diverse gebeurtenissen.
3/4de triatlon Stein 2008                                       
Verslag Ironman Florida 2008 
     
Dick Vande Vyvere
Justfit /Fitindex
Lid sinds 2005
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Samen met leuke mensen op een aangename plezante manier en onder professionele ondersteuning naar een ongelofelijk doel werken.
     
Rudy Proesmans
www.drproesmans.be
Lid sinds 2011
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Mijn doel was een volledige triathlon te volbrengen
Het groepsgebeuren , de stage , gezamenlijke trainingen, als groep samen voor een wedstrijd trainen en dan samen een wedstrijd volbrengen heb ik als zeer waardevol ervaren. Ook het niet- competitieve maar kameraadschappelijk karakter van de leden vind ik belangrijk, een leuke bende!
Verslag Klagenfurt 2012 
     
Piet Germonprez
PurePrint
Lid sinds 2007 
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Op een ontspannen manier interessante mensen leren kennen terwijl je (samen) werkt om een sportief doel te bereiken.
Stage Vittel
Verslag IM Florida 2009
     
Marc Timmermans
BMA-ergonomics be nv
Lid sinds 2008 
 

Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Door middel van het onderbouwde schema dat wij wekelijks ontvangen kan de balans (werk/gezin/sport) eenvoudig gevonden worden. Met gelijkgestemden naar een gezamenlijk doel groeien en dit ook beleven zijn onvergetelijke momenten.. de komende jaren zien er veelbelovend uit.!
Canada dag 1 en 2 Canada dag 3 en 4 Canada dag 5
Canada dag 6 Finaal verslag IM Canada 2011

     

Diederik De Roeck
Ariel facilitaire diensten nv
Lid sinds 2010
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Super professionele begeleiding naar een topprestatie op individuele maat rekening houdend met een gezonde balans tussen privé/werk/sport!  Dit samen met gelijkgestemde kunnen uitvoeren en beleven maakt ironmanagers tot een top-club!
     

Stijn Le Couter
BMW Le Couter NV
Lid sinds 2008
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Een leuke bende vrienden die zowel op professioneel als sportief vlak hun doelstellingen willen behalen en hiervoor een goede begeleiding zoeken.
     
Stijn De Ranter
Unilever
Lid sinds 2006 
 

Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Triatlon is voor mij een fantastische uitlaatklep naast mijn werk & gezin. Het is een wekelijkse strijd om de nodige trainingen in mijn agenda gepuzzeld te krijgen, maar achteraf geeft het me telkens een zeer voldaan gevoel. Om te zwijgen van de euforie na een wedstrijd, en al helemaal niks boven de adrenaline van een Ironman!

De Ironmanagers bieden me daarbij de ideale omkadering om mijn passie te beleven en ’t is ook nog eens een geestige bende! Ik ben onze coach Tim & co nog steeds erg erkentelijk voor alle goede trainingen/ advies/steun waardoor ik in Florida een paar jaar geleden mijn 1ste volledige triathlon succesvol afrondde.
You can do it!
Florida

     

Erwin Bruninx
Hands-on-Projects
Lid sinds 2006
 

Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Triatlon was voor mijeen droom die misschien na mijn pensioen werkelijkheid zou worden.

Door de Ironmanagers werd die droom realiteit. Triatlon is nu mijn levensvisie die mij aanzet om het maximale uit mijn potentieel op sportief en professioneel gebied te halen. Stel ambitieuze doelen, werk er planmatig naar toe en ondanks tegenslagen zal je uiteindelijk succes boeken.

En natuurlijk zijn de Ironmanagers ook een fantastisch toffe bende macho’s en macha’s !

     

John Geernaert
G-Label
www.skylinE40.be
Lid sinds 2006
 

Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?

In eerste fase was dat mezelf gedurende 3 klaarstomen (of was het klaargestoomd worden ?) om mijn grootste sportieve uitdaging ooit, Ironman Florida 2008, aan te gaan. En hoe dat gelukt is ? Het verbrak al m’n verwachtingen. Niet alleen een stiekeme streeftijd werd verbeterd, er kwam sterkte, controle en uithouding uit mijn lijf waarvan ik niets wist dat ik ze had, of ooit kon hebben.

Sindsdien wil ik het kameraadschap van de club, de gezonde triathlonsfeer en de persoonlijke overwinningen van andere Ironmanagers niet meer missen.   

     

Tom De Malsche
Qubo
Lid sinds 2006
 

Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?

De oermens zat wellicht geen ganse dag achter zijn bureau. Ons lichaam zal wellicht niet goed aangepast zijn aan het administratieve karakter van het hedendaagse bestaan. Heb al sinds mijn jeugd ervaren dat een beetje beweging evenwicht brengt in mijn leven, na een ganse dag op die verdomd stilstaande schoolbanken. Toen was ik loper. Na mijn studies eerder moutainbiker. Toen ben ik na een spierscheur (hamstrings) beginnen zwemmen en was de cirkel rond. Triatlon dus!

Duursport heeft me steeds goed gelegen en triatlon is wellicht de ultieme duursport. Het volledige lichaam wordt getraind en overbelasting heeft daardoor minder kans.

Ironmanagers brengt de sociale component in de sport. Er is opleiding, begeleiding, kameraadschap en vriendschap. Mensen met dezelfde levensvisie, onder begeleiding van een professionele trainer.

Doordeweekse trainingen brengen dus meestal evenwicht in mijn leven (behalve tijdens de winterstop en de zware trainingsweken voor een lange wedstrijd). Bovenop dit evenwicht, als kers op de taart, kunnen we dan af en toe eens deelnemen aan een wedstrijd. Heel af en toe zelfs eens een lange wedstrijd. Een gebeurtenis om naar uit, en op terug te kijken.
De oermens kon af en toe in zijn leven eens een buffel vellen… Wij triatleten, doen af en toe eens een IronMan!

     

Kurt Neyrynck
GMC
Lid sinds 2006
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
Je kent het wel, dat gevoel van iets gerealiseerd te hebben en zelfvoldaan achterovergeleund in uw zetel terug te denken aan je sportieve prestatie. Dankzij Ironmanagers, mag ik dat meermaals per jaar ondervinden.

Vriendschap, respect, kennis en kunde, professionaliteit, overleg, ..... zijn woorden die mij direct te binnen schieten als ik aan onze bende denk.
     

Jean-Paul Dubois
STILL NV
Lid sinds 2010
  Wat betekent triatlon bij Ironmanagers voor jou?
De meesten zoeken een gezonde work-life balance. Ik heb behoefte aan een work – life én sport balance! Dankzij de Ironmanagers kan ik dit bereiken.

Trainingsschema’s zonder dwang maar wel met een heel stevige “houvast”.

Sympathiek en efficiënt. Succes verzekerd.

     
Jef Rymen
Egemin Consulting nv. 
  Ironman Florida 2008
niet voor watjes...  'RESPECT'
     

Kaat Pauwels
Manpower
Lid sinds 2007
  Verslag Ironman Zürich
I'am an Irongirl!
     
Els Van Zele,
BNP Paris Bas Fortis
Lid sinds 2006
  yes yes we did it again!!