Onze club

Onze club staat voor ; ACTIEF, VERANTWOORD én PLEZANT bezig zijn met de TRIATLONSPORT.

IRONMANAGERS begeleidt actieve mensen - verantwoord, op hun eigen tempo - naar een triatlon, dé ultieme combinatie van zwemmen, fietsen en lopen.

Wil je je prestatie in de triatlonsport verbeteren?
Wil je een triatlon doen, maar heb je één of meerdere sporten nog niet meteen onder de knie?

Bij ons ben je gesteund door joviale clubgenoten en trainers met één doel “ Je werk- en gezinsleven combineren met het realiseren van een triatlon”

Via de begeleiding kan je een kwart, halve of zelfs een volledige triatlon presteren!

‘’Is Anything Possible’’!?

Al héél véél mensen in onze club bereikten wat ze “ooit” nooit voor mogelijk achtten! Ze zijn blij met de vriendengroep, de ervaring en het delen van de emoties!

Het is als club fantastisch om dit te horen en te beleven!

De club is niet streekgebonden.

Via de communicatietool log je “ van overal” in op Ironmanagers.  Er zijn een 100-tal leden, verspreid over België en de wereld; die werken en wonen in Vlaanderen, Wallonië, China, Australië en de USA!

Tijdens stages, evenementen of wedstrijden ontmoeten we elkaar. Familieleden en supporters zijn ook zeer nauw betrokken! Kortom, het is gewoon een gezellige bende samen!

De club startte in 2005 met als doel “ zoveel mogelijk mensen uit het bedrijfsleven aan de start / finish Ironman Florida 2008’’. In 3 jaar tijd een Ironman ondanks een interessant gevulde agenda ? Het lijkt ongelooflijk, maar kan dus lukken! Coach Tim De Vilder begeleidde de afgelopen 11 jaar al heel veel atleten tot over die magische meet!

Het enthousiasme van de deelnemers én hun supporters druipt er af. Het respect voor ieders prestatie is steeds voelbaar onder onze leden! Wees dus meer dan welkom in onze club!

Dank aan onze sponsors. Via hun steun bereiken we samen nog meer!