Hot topic

Ironman gaan naar Vitoria in 2020

Zorg dat je er bij bent. Wij trainen alvast wekelijks samen in het zwembad van Wachtebeke.

Ironman Nice juni 2018

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Een prachtige maar loodzware wedstrijd. Niet enkel de wedstrijd is een zware beproeving maar het halen van de finish is een bekroning van een maandenlange voorbereiding. Met de grootste discipline je trainingsschema afwerken om als resultaat, succesvol en met een supergevoel de medaille te mogen ontvangen bij het behalen van de finish in de Ironman van Nice. Proficiat aan deze toppers. Jullie hebben het toch maar gedaan waar velen van dromen. YOU ARE AN IRONMAN !

Triatlon de Belfort 26 mei 2018

Maar liefst 20 Ironmanagers stonden aan de start van deze mooie triatlon! Proficiat aan allen! Voor sommigen was het de ideale voorbereiding richting Ironman Nice op 24 juni 2018. Veel succes nog met de laatste voorbereidingen! 

 

IM Kalmar 2017

Kurt, Johan, Youri, Diederik, Els, Jeroen, Dirk, Nico en Piet hadden er duidelijk zin in! Proficiat aan alle deelnemers.

 

IM 70.30 Lanzarote 2016

Familie staat centraal! Bewijs de mooie opkomst van deelnemers voor het Ironmanagers Family project en vele sympathisanten.

 

IM Maastricht 2016

Proficiat aan al onze finishers ! Beleef hun race mee via de officiële aftermovie van IM Maastricht-Limburg 2016. Bedankt aan de vele supporters (ook herkenbaar aan het dragen van de clubkledij) die naar Maastricht en Bilzen waren afgezakt. Het bewijs dat de club kameraadschap en 'beleving als team' hoog in het vaandel draagt! 

 

IM Lanzarote mei 2016

Proficiat en respect aan  finishers Paul, Yves, Wim, Reinout, Piet, Christophe en Nico!

Begin deze maand ook een pak finishers op de halve IM70.30 in Aix-en-Provence. Dat is genieten! 

 

 

Ironmanagers beleefden in mei 2016 een fijn familie weekend in Landal Les Lacs de L'Eau d'Heure. Naast de fiets- en looptraining was er tijd voor ontspanning en gezelllig samenzijn met elkaar tijdens gezamenlijke activiteiten en BBQ. Schitterend weertje ook! 40 deelnemers aan de BMA Classic op 16 april 2016. Dankzij de aprilse grillen waanden we ons ware flandriens! Dank aan de organisatie van Marc Timmermans van BMA en aan de rijkelijk en warme bevoorradingen van Betty, Patrick en Dominique. 

 

Alweer een top stage in Fuerteventura in maart/april 2016 die in goede (en de juiste) banen werd geleid door coaches Tim, Carl en Geert.

  

16 januari 2016 : we bibberen samen met kayak, MTB en oriëntatieloop in Beernem.

28 november 2015: we vieren ons 10 jarig bestaan van de club op 28 november 2015. De avond stond in het teken van reünie en netwerking. We waren vereerd met de komst van een aantal ex-leden. Voorzitter Marc Timmermans hield een toespraak over 'relativering'. Deze foto ( genomen door Pascale Vandewalle in Challenge Roth) was het uitgangspunt. 

Volgens jaarlijkse traditie werden de leden hun prestaties van 2015 gelauwerd en kregen zij elk een trofee mee naar huis.Bekijk het filmpje van de laureaten 2015 op volgende link:https://www.flickr.com/photos/138117132@N07/23536026725/in/datetaken/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

LID WORDEN?

Ben je professioneel actief bezig en leg je de lat voor jezelf hoog?

Meer info!