Family

 

Front foto :

Finish van Patrick Van de Walle en zoon Vincent in Lanzarote IM70.30.

 

Proficiat aan alle families Trots!


Wat is Ironmanagers Family?

Onder impuls van Ironmanager Theo Van Canneyt (Brummo Group) ontstond op een triatlonstage van triatlonclub IronManagers het idee om met familieleden samen deel te nemen aan een triatlon. Welke ouder droomt niet stiekem van een gezamenlijke finish met dochter- of zoonlief?  Via het project Ironmanagers Family kan die droom werkelijkheid worden.  Ook broers, zussen en andere familieleden kunnen deelnemen. Het doel van het project is duo’s of  trio’s in familieverband te begeleiden, met tussenstappen, tot een gezamenlijke finish in de halve triatlon Lanzarote.

Een goede begeleiding is voor een toekomstig triatleet een must. In het ‘Family’ project zullen de familieleden individueel begeleid worden volgens ieders fysieke mogelijkheden door Tim De Vilder, coach van Ironmanagers en begeleider van zowel professionele atleten als recreanten.

Ook de teamspirit zal  belangrijk zijn om elkaar samen naar de finish te brengen. Dat is dan ongetwijfeld net het mooie aan het familieproject; hard trainen en doorzetten maakt de emotionele band nog sterker. Een gezin of familieleden samen zien finishen in een halve triatlon zal zorgen voor kippenvelmomenten!

Indien interesse in het project en tarieven voor het gezin neem gerust contact op via mail : roos@ironmanagers2008.be


LID WORDEN?

Ben je professioneel actief bezig en leg je de lat voor jezelf hoog?

Meer info!